Wie wij zijn

bBeech Business Promotion is een betrokken partner die Nederlandse en Belgische bedrijven ondersteunt in hun presentatie op de internationale markt. Wij vertegenwoordigen de NürnbergMesse en Vincentz Network sinds 1999. Onze ruime expertise en ons uitgebreide netwerk zetten wij in om u tijd te besparen en u te helpen bij uw internationale presentatie en communicatie. Actieve beursdeelname; standbouw; point of sale mogelijkheden; mediaplanning in print en online media: wij kennen de weg en helpen u graag!

NürnbergMesse

Als officiële vertegenwoordiger van de NürnbergMesse GmbH in Nederland informeert en begeleidt Beech Business Promotion bedrijven bij bezoek en deelname aan vakbeurzen die wereldwijd door de NürnbergMesse georganiseerd worden.


Of het nu gaat om deelname als exposant (bemiddeling bij positionering, standbouw, on spot marketingactiviteiten, hotelreserveringen etc.), als bezoeker (toegangskaarten, reis en verblijf), of als pers (accreditering, toegang, reis en verblijf): u kunt met al uw vragen bij ons terecht. En niet onbelangrijk: u kunt ons zien als servicepartner van de NürnbergMesse; er zijn geen kosten aan onze diensten verbonden.

Vincentz Network

Daarnaast vertegenwoordigen wij Vincentz Network GmbH in de Benelux. Deze Duitse uitgeverij is sinds haar oprichting in 1893 uitgegroeid tot dé toonaangevende informatieleverancier en contactbemiddelaar in de internationale markt voor coatings, techniek en ouderenzorg. Wij zijn uw gesprekspartner voor advertentieplaatsing en redactionele ondersteuning in haar internationale vakbladen, newsletters en online platformen.