Wat wij doen voor u

Wij informeren, adviseren en begeleiden, zodat u zorgeloos uw Business kunt Promoten!

NürnbergMesse

Voor wat betreft de activiteiten van de NürnbergMesse informeren wij over alle internationale vakbeurzen van de NürnbergMesse en staan we u met raad en daad terzijde. Op ieder vlak.

 

Beursdeelname

Bent u geïnteresseerd in deelname aan een van de internationale vakbeurzen van de NürnbergMesse? Wij helpen u van A tot Z: van standpositionering en standbouw tot hotelreservering en point of sale activiteiten.

 

Bezoekers

Wilt u een vakbeurs in Nürnberg bezoeken, dan regelen wij (vaak tegen gereduceerd tarief) toegangskaarten voor u. We adviseren u over reis- en verblijfmogelijkheden en begeleiden u in uw zoektocht naar specifieke producten of leveranciers.

 

Pers en media

Wilt u als lid van de internationale pers de beurzen van de NürnbergMesse bezoeken, dan helpen we u met reis en verblijf, accreditatie en persinformatie. U wordt tijdig geïnformeerd over persconferenties en uitgenodigd voor beursbezoeken en perslunches.

Vincentz Network

Voor wat betreft de activiteiten van Vincentz Network zijn wij uw gesprekspartner inzake uw mediaplanning; wij adviseren met betrekking tot advertentieplaatsing, online présence, regelen redactionele ondersteuning, assisteren bij sponsoring van conferenties etc. Kortom: wij zijn uw directe link met de uitgeverij en zorgen voor optimale media exposure! Heeft u specifieke wensen of vragen: wij zorgen voor de antwoorden!

Samenvattend: Beech Business Promotion is uw service partner voor alle aan de NürnbergMesse en haar internationale evenementen gelieerde activiteiten. En wij zijn het directe aanspreekpunt voor uw samenwerking met Vincentz Network! Maak gebruik van onze ruime expertise; we zijn u graag van dienst!