vakbeurzen

Vincentz is toonaangevend organisator van internationale vakbeurzen, congressen en seminars voor de coatings-, automotive- en ouderenzorg-industrie. Hierbij wordt intensief samengewerkt met de NürnbergMesse. Vincentz coördineert vaak de congressen, de NürnbergMesse neemt alle organisatorische aspecten van de vakbeurzen voor haar rekening. Vincentz zorgt vervolgens weer voor speciale beurspublicaties. Kortom: perfect teamwork!

Coatings industrie

European Coatings Show:  toonaangevende tweejaarlijkse vakbeurs voor de internationale coating branche, waarbij de segmenten kleef- en bindstoffen en overige constructiechemicaliën ook ruim aan de orde komen. De beurs wordt begeleid door diverse hoogstaande congressen, waarvan de organisatie bij Vincentz ligt. Deze vakbeurs is een absolute must voor iedere aanbieder in de industrie.
www.european-coatings-show.com

Hier moet nog tekst

Hier moet nog tekst

Het enorm succesvolle concept is op aanvraag van de American Coatings Association van Nürnberg naar Noord Amerika geëxporteerd. Uiteraard vormen de NürnbergMesse en Vincentz ook hier weer een team dat er ook in Amerika in geslaagd is deze beurs tot een enorm succes te maken. De ACS vindt in de even jaren plaats, zodat de ECS en de ACS elkaar niet overlappen. Meer informatie kunt u vinden op 
www.american-coatings-show.com

Sinds enkele jaren organiseert Vincentz Network samen met de NürnbergMesse India Pvt. Ltd. en Colour Publications Pvt. Ltd. de succesvolle PAINTINDIA. Deze internationale vakbeurs met sterke focus op India vindt 2 jaarlijks in Mumbai plaats en telt inmiddels ver over de 300 internationale exposanten op het gebied van verf, coatings, inkt, constructiechemicaliën en bind- en kleefstoffen. De PAINTINDIA vindt net als de American Coatings Show in de even jaren plaats.
www.paintindia.in

Hier moet nog tekst